Refinansiering av forbrukslån

refinansieringRefinansiering av andre forbrukslån og kreditter

Refinansiering ved å samle alle dine smålån og kreditter i ett og samme lån. Da vil en oppnå bedre betingelser, og et vesentlig lavere beløp å betale pr  måned. Et større lån gir betydelig mer fleksibilitet men hensyn til for eksempel valg av nedbetaling. Lengre nedbetalingstid betyr alltid lavere månedlig beløp å betale pr måned. Det gir kanskje deg og din familie pusterom i en vanskelig økonomisk fase i livet.

Fleksibelt lån

Du kan hos de fleste tilbydere når som helst løse inn hele lånet, og eller betale mer pr. måned uten at det påløper extra kostnader. Det koster som oftes ikke noe ekstra å innfri lånet før nedbetalingstiden. Ei heller oftes ikke å betale lånet ned fortere enn valgt nedbetalingstid. Ta gjerne kontakt med lånetilbyder så vil de hjelpe deg med å finne en god løsning for ditt behov. Om du fyller ut låneskjema og sender dette inn er det enklere for tilbyder å hjelpe deg effektivt. Da har lånegivers kundebehandlere oversikt over din situasjon. Og kan enklere se hvordan de kan bistå med å skaffe deg en bedre lånesituasjon.

Å refinansiere er egentlig bare å erstatte ett eller flere lån med bedre og mer gunstige lånerente.  Eller en mer fleksibel  nedbetalingstid. Det er viktig å vurdere nøye betingelser og forhold som virker inn på et nytt lån.

Det er mange grunner til at folk velger å refinansiere sine lån. Her er noen av di mest vanlige:

  • Få lavere rente
  • Få lavere månedlige utgifter
  • Samle flere smålån og kreditter
  • Trenger å låne mer til akutt utgift. Låne for å samle opp andre lån.  Og tilslutt sitte igjen med det lånebeløp en trenger får å få løst dagens økonomiske situasjon.

I oversikten over lånegivere presenteres flere banker som bistår deg helt gratis med å finne de beste mulighetene for deg til å kunne få innvilget deg et lån. Og således finne en optimal løsning for å samle dine kredittlån til ett større lån med bedre betingelser.